Geblaf horen, kijken naar honden die achter de bal aanrennen en de zachte huid voelen als ik ze aai, ik vind het heerlijk. Vanaf toen ik klein was wilde ik altijd al een hond. Helaas mocht ik geen hond van mijn ouders, want mijn ouders werkte overdag. Daar voelde ik me erg verdrietig over. Ik had veel honden in mijn buurt wonen. Ik speelde met ze en liet ze soms uit. Ik vond het leuk om het gehijg te horen als ze terug kwamen met de bal die ik had gegooid en het getrek dat ik voelde aan de riem. Ik wist het toen al zeker, als ik later groot ben neem ik een eigen hond.

Zo is het inderdaad gegaan. Ik heb nu drie honden thuis. Spikey is de oudste hond, het is een stoere Buldog. Saar is het vrouwtje van het gezin, een schattige Schapendoes. Naast Spikey en Saar heb ik nog een hond, een Beagle die niet goed luistert. Hij heet Milo. Milo kwam als laatste in ons gezin. Spikey en Saar eten altijd keurig hun bakjes leeg. Bij Milo is het een ander verhaal. In het begin had ik niet door dat Milo niet veel at. Ik zag namelijk dat alle drie de bakjes leeg waren. Na drie weken zag ik dat Milo wel erg dun was. Ik snapte niet hoe dat kon. Elke keer als ik voer gaf, zag ik alle drie de honden op het eten af stormen. Ik gaf Milo wat extra voer, maar toch bleef Milo zo dun. Ik ging letten op hoe Milo at. Ik zag inderdaad dat alle drie de honden op het eten af stormden, maar ik zag ook dat Milo een paar brokjes nam en daarna stopte met eten. Hoe kon het dan dat het bakje van Milo altijd leeg was? Dat was Spikey. Ik heb verschillende merken voer uit de supermarkt geprobeerd, maar ook toen gebeurde hetzelfde. Ik zag dat Milo het voer weer niet op at. Als hondenbaasje en hondenliefhebber voelde ik me machteloos. Ik wist niet waar het aan lag. Ik vertelde aan een collega dat Milo niet at, mijn collega adviseerde mij dat ik natuurlijke dierenvoeding moest proberen.

beagle-puppy-2681_960_720Ik luisterde naar mijn collega. Op het internet zocht ik naar natuurlijke dierenvoeding. Ik kwam uit bij Natural Greatness. Ik vroeg een proefpakketje aan. Zodra ik het proefpakketje had ontvangen, probeerde ik hem uit. Deze keer stormde ook alle drie de honden weer op het eten af. Ik zat in spanning te kijken of Milo de natuurlijke dierenvoeding wel op zou eten. Toen Milo wegliep zag ik dat zijn bakje leeg was. Dit keer kon Spikey dus niet het eten van Milo op eten. Ik heb meteen een zak van Natural Greatness gekocht. Milo smulde weer van zijn voer. Mijn eerste zak is nu bijna op. Niet alleen bij Milo merk ik dat Natural Greatness werkt, ook bij de andere honden merk ik verschil. De vacht van Saar glanst weer. Als ik haar aai voel ik geen klitten meer. Het is ook goed voor Spikey, want die was wat dikker geworden omdat hij altijd Milo’s eten op at.  Elke keer als ik nu het voer in het bakje doe stormen ze erop af en smullen alle drie de honden van Natural Greatness.

beagle-eatingpitbull

 

Share This