NatuurlijkDierenvoeding.nl heeft geweldig nieuws! Als enige in Nederland voeren wij vanaf vandaag het merk Farm Nature in het assortiment. Farm Nature heeft een honden- en kattenvoerlijn en wordt door dezelfde fabrikant als Natural Greatness geproduceerd.

Farm Nature bevordert de gezondheid van je hond en kat en onderhoudt een gezond spijsverteringssysteem. Net als Natural Greatness bevat Farm Nature geen graan en is het hypoallergeen. Het belangrijkste ingredient is een hoog percentage vlees of vis. Dit is een van de belangrijkste bronnen van hoogwaardige verteerbare eiwitten en bevordert het imuunsysteem. De voeding van Farm Nature bevat een optimale balans van Omega-6 en Omega-3 vetzuren, die zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

Met Farm Nature heeft Natuurlijkedierenvoeding.nl een aantrekkelijke uitbreiding naast de producten van Natural Greatness. Het percentage vlees of vis is iets lager en dat zie je terug in de prijs. Met het assortiment van Farm Nature geven we antwoord op de vraag naar graanvrije, gezonde dierenvoeding, voor de huisdierenbezitter met een kleine beurs.

Share This